![](https://i0.wp.com/monamag.pl/wp-content/uploads/2019/02/monamag_00386.jpg?resize=775%2C940&ssl=1)
Na Walentynki w tym roku zrobiłam hiszpańskie serca z lukrem. Najlepsze są jeszcze ciepłe, delikatne, kruche i… takie niewinne. Rozpływają się w ustach i pysznie smakują do wspólnej kawy w Walentynkowe popołudnie, ale nie tylko. Gniazdka miłości, jak można je nazwać, oczywiście są bezglutenowe, wykonane z ciasta zaparzanego, szybkie w wykonaniu, ale jeszcze szybciej znikają z talerza. Mało kiedy mamy okazję, aby zjeść jeszcze ciepłe… Przed nami tłusty czwartek, możecie wypróbować ten przepis i zjeść chrupiące i ciepłe.
![](https://i0.wp.com/monamag.pl/wp-content/uploads/2019/02/monamag_00387.jpg?resize=775%2C517&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/monamag.pl/wp-content/uploads/2019/02/monamag_00386.jpg?w=775&ssl=1)
![waletynkowe serca z kawą](https://i0.wp.com/monamag.pl/wp-content/uploads/2019/02/monamag_00379.jpg?resize=679%2C1024&ssl=1)